Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі розшукали водія “Хонди”, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП

Слідчі розшукали водія Хонди, якого підозрювали у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася у Тернополі 21 вересня на проспекті Степана Бандери.

honda-dtpПри огляді з’ясувалося, що жодних пошкоджень на автомобілі немає, повідомили у секторі зв’язків з громадськості обласної міліції.

За словами водія, він дійсно був на місці аварії і бачив перехожих. Проте в останній момент йому вдалося уникнути зіткнення з людьми.

Нагадаємо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло подружжя тернополян, яке поверталося з церкви. Їх автомобіль збив на нерегульованому пішохідному переході.

За секунду до аварії камери спостереження зафіксували дві автівки – Хонду та БМВ. Правоохоронці перевірять причетність кожного з водіїв до ДТП. Триває слідство.

Правоохоронці просять усіх, хто став очевидцем даної автопригоди, відгукнутися. Окремо звертаються слідчі до водіїв, які з 10.50 до 11.10 проїжджали цією дорогою і мають відеореєстратори, надати відео для встановлення причини ДТП.

Надати інформацію можна за номерами телефонів: 27 12 82, 27 12 84, (067)350 29 04 або на лінію “102″.

Нагадаємо, вчора спочатку повідомлялося, що наїзд на пішоходів скоїв водій БМВ. Пізніше, правоохоронці заявили, що розшукують водія Хонди, який збив подружжя, та втік з місця ДТП.

У Тернополі під час пожежі у житловому будинку евакуювали 30 людей

На Тернопільщині в аварії загинув велосипедист