Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі презентували книгу про донецький аеропорт

Презентація книги Сергія Лойка «Аеропорт» відбулася 13 вересня у Тернопільській обласній філармонії. Тернополяни та гості міста мали змогу поспілкуватися з автором, придбати книгу, а також отримати автограф.

«Аеропорт» відтворює достовірні реалії війни. Як підкреслює сам автор, його твір на лише про донецький аеропорт, він охоплює події на цілому Сході України. Книга видана російською та українською мовами. Проте, як наголошує Сергій Лойко,  саме російська досконало передає всі події, емоції та жаргон військових.

У романі переплетено декілька сюжетів — історій з життя різних людей, яким у фіналі судилося зустрітися в донецькому аеропорту.

Довідково

Сергій Лойко —  російський журналіст, письменник, фотограф, кореспондент газети “Лос-Анджелес Таймс”. На шпальтах вказаної газети неодноразово з’являлися статті про Україні під час Майдану, і під час війни на Сході. Автор — очевидець революції на Майдані та анексії Криму.

Відтак поїхав у зону АТО й залишався там багато часу. Сергій Лойко — єдиний іноземний кореспондент, який перебував разом з солдатами на оточеному бойовиками Донецькому летовищі.

Результатом важких буднів з військовими стало чимало вражаючих і сильних фотознімків, а також 40 годин записів розмов з кіборгами, які й лягли в основу презентованого роману «Аеропорт». Книга ілюстрована фотографіями Сергія Лойка.

книга-аеропорткнига-аеропорт1

Жителі Тернопілля перерахували на армію понад 70 млн. грн.

Тернопільський шоумен Сергій Притула став родичем колишнього регіонала