Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі по автомобілях стріляли ще й у районі автовокзалу

Інцидент стався минулими вихідними на вулиці Перля, поблизу торгового центру «Новус», повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області. 

zbroyaДо правоохоронців близько 18 години зателефонував місцевий житель та повідомив, що невідома особа пошкодила його автомобіль.

За словами чоловіка, ймовірно стріляли з пневматики. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події експерти виявили кульку від пневматичного пістолета. Хуліган пошкодив вікно автівки. Потерпілий оцінив збитки на суму понад 3 тисячі гривень.

Міліціонери встановили, що постріли здійснювали з будинку навпроти. Підозрюваний – 51-річний тернополянин. За вчинене йому доведеться понести покарання.

Вiдомостi про даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України – хуліганство.

Ще один випадок зі стріляниною трапився в ніч з 27 на 28 вересня на вулиці Винниченка. Невідомий пошкодив декілька автівок. Повідомлення про даний факт працівники міліції внесли в Журнал обліку інформації про злочини та правопорушення.

Оперативники проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, направлених на встановлення та затримання особи, що вчинила хуліганство.

Тернопільські податківці вирушили в зону АТО

На Тернопільщині СБУ закликає громадян до співпраці