Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі посилили охорону “Білого дому”

У Тернополі пропуск у будівлю обласної державної адміністрації став більш суворішим. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомляє журналістка Любов Красновська.  

“Хочу вам розповісти про приклад дурисвітства маленького начальника. Усі знають, що в “білому домі” на Грушевського, 8 є центральний вхід і “чорний”.

Зважаючи на те, що журналіст завжди поспішає, я часто користувалася саме “чорним”. Ходила там ЗАВЖДИ, навіть за часів “злочинної влади”, як цей період тепер називають, і під час Майдану – першого і другого… Адже це – зручно: дві хвилини і ти – на роботі чи біля театру…

Уже кілька днів цей прохід закрили. Для ВСІХ. Тобто через ворота пропускають лише авто, а навіть працівники ОДА і облради зайти у хвіртку НЕ можуть (чула про це від них самих).

Я розумію, що в країні – неспокійно, що є небезпека терористичних актів. Але ж вона була і три дні тому! Однак тоді у керівника охоронної фірми, яку найняла обласна рада, не було таких ідей, а народилися вони лише тепер…

Звісно, можна було б подумати для зручності для людей – передбачити якісь перепустки чи що, якщо є така потреба (зрештою, всі охоронці, які сидять у будці біля воріт, уже знають мене в обличчя – адже я ходила попри них майже щодня двічі – туди і назад).

Але ж ні! Легше взяти і сказати: “Нізззззззя”… І байдуже, що це створить для когось незручності… Європа кажете?” – пише Любов Красновська.

У Тернополі встановили пам’ятник загиблим в зоні АТО артилеристам

Під Тернополем мати-героїня разом із дітьми перекрила львівську трасу