Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на гарячому затримали групу наркодилерів

У Тернополі співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків обласної міліції викрили групу торговців амфетаміном.

У складі злочинного угрупування двоє чоловіків 29-ти та  32 років і 23-річна жінка. Примітно, що усі фігуранти й самі вживали психотропні речовини, а один із них вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

– Протиправну діяльність трійці документували впродовж року, – повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в області Володимир Строїч. – Загалом було проведено сім оперативних закупок, а під час останньої наркоторговців затримали в порядку статті 208 КПК України.

За інформацією правоохоронців, наркотичний засіб, відомий в народі як «солі», зловмисники продавали здебільшого молоді Тернополя. «Бізнес» на наркотиках в вочевидь приносив їм неабиякий зиск, адже лише за грам порошку брали тисячу гривень.

Під час санкціонованих обшуків в усіх фігурантів кримінального провадження було вилучено амфетамін, кошти, здобутті злочинним шляхом та приладдя для вживання канабісу

Трійці накоторговців міліціонери інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального Кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 12 років.

 

У Тернополі квитки на матч із “Шахтарем” можуть коштувати 100 гривень

У Тернополі на вулиці Протасевича “Шевроле” збив пенсіонера