Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі для пільгового проїзду у маршрутках замість учнівського можна показати щоденник

Учнівські та студентські квитки мають видати школярам та студентам до 1 жовтня. Але й до цього часу вони мають право пільгового проїзду в громадському транспорті міста, запевняє начальник міського управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський.

– Звісно, ніхто не має права відмовити дитині чи студенту, у пільговому проїзді, поки студентских та учнівських їм не видали, – стверджує пан Мединський. – Кондуктори та водії отримали вказівку вірити учням та студентам вузів на слово. Якби ж виник якийсь інцидент, то не варто впадати в паніку: завжди можна довести, що ти вчишся  в школі, показавши зошит чи щоденник. Аналогічно і зі студентами, головне – аби було підписано, що такий-то навчається на певному курсі конкретного університету.

Читайте також: На Тернопільщині закрили тільки 7 шкіл із 30 запланованих

Хоча наразі, на щастя, офіційних скарг ні в КП «Тернопільелектротранс» не надходило, як і в управлінння транспорту. В протилежному випадку, пан Мединський радить скаржитись або безпосередньо в КП «ТЕТ», або йому. Але обов’язково варто вказати номер маршруту та номер самого тролейбуса чи маршрутки, де студента чи школяра відмовилися провезти за пільговою ціною, пише 20minut.te.ua

На Тернопільщині вже п’ятий день горить торфове родовище поблизу газопроводу (ФОТО)

За кого у Тернополі агітуватиме Марина Порошенко