Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі студенти відвідали музей податкової служби

Музей податкової служби Тернопільщини відвідали студенти. Про це повідомляє відділ комунікацій головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області.

Музей1Головне управління ДФС у Тернопільській області з метою виховання податкової культури у підростаючого покоління – майбутніх платників податків, ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи, проводить екскурсії для учнів та студентів навчальних закладів краю.

Розпочати новий навчальний рік із знайомства з минулим податкової служби регіону, її традиціями, досягненнями й успіхами,  побачити народження, становлення й розвиток податкової системи від Київської Русі до сучасної незалежної України нещодавно вирішили студенти 1 та 3 курсів Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя.

Після ознайомчої екскурсії Музеєм податкової служби гостям показали Центр обслуговування платників, Галерею робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості, що проводиться за ініціативи служби, а також розповіли про роботу Головного управління ДФС в області, його структуру та функції.

Подібні екскурсії у Головному управлінні ДФС Тернопілля відбуваються постійно та уже тривалий час. Під час них із роботою служби знайомиться учнівська та студентська молодь.

 

 

 

ФК “Тернопіль” переміг одного з лідерів першої ліги (ВІДЕО)

На Тернопільщині у заказнику державного значення проводять незаконне будівництво (ФОТО)