Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У міліції кажуть, що тернополяни вчора вболівали без грубих порушень

Грубих порушень громадського порядку під час футбольного матчу “Тернопіль” – “Шахтар”, що відбувся 23 вересня, не зафіксовано. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю Тернопільської обласної міліції.

stadionЗа підрахунками правоохоронців, на спортивній події були присутні близько 14 тисяч  уболівальників.

Для охорони правопорядку було задіяно додаткову кількість працівників міліції.

Загалом за безпекою стежили понад 400 правоохоронців: працівники спецпідрозділу міліції з громадської безпеки, бійці зведеного загону та батальйону “Тернопіль”. Інспектори ДАІ регулювали рух транспорту на прилеглій до стадіону території.

Працівники міліції ретельно перевіряли усіх металошукачами на наявність небезпечних предметів. Стежили за тим, аби не приносили алкоголь та інших сумішей.

Вжитими заходами під час проведення футбольного матчу порушень громадського порядку не допущено.

Щоправда, у міліції нічого не згадали про двох хуліганів, які під час вчорашнього матчу вибігли на поле. Спочатку у першому таймі один із вболівальників покинув трибуни і намагався прорватися на поле, але стюарди його відразу ж зловили. Потім після фінального свистка іще один вболівальник вибіг на поле.

Група стюардів влаштували за ним погоню, хулігана звалили з ніг, але той швидко піднявся і продовжив втікати. Потім у майже самому центрі поля його таки зловили і повели виховувати у підтрибунне приміщення.

На Тернопільщині грибами отруїлися уже троє людей

За торгівлю наркотиками тернополянину загрожує 10 років тюрми