Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Серійному грабіжнику було мало тернополян. Ще їздив за наживою до Івано-Франківська

На слід серійного грабіжника вийшли оперативники обласного управління карного розшуку. Своїх жертв зловмисник обирав серед відвідувачів розважальних закладів.

наручники2Причетність підозрюваного до чотирьох фактів незаконного заволодіння чужим майном правоохоронці уже довели, але впевнені, що на лаву підсудних нападник сяде з більшим списком протиправних діянь.

Як розповів заступник начальника управління карного розшуку Анатолій Гуска, підозрюваний – 24-річний житель Тернопільського району вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був судимий за майнові злочини.

Наразі у суді розглядається справа, порушена за фактами шахрайства та крадіжки, де він – головний підозрюваний. Однак це не зупинило зловмисника.

Правоохоронці встановили, що грабувати людей чоловік почав ще на початку літа. На своїх жертв чатував поблизу розважальних закладів. Обирав не зовсім тверезих клієнтів, які поверталися додому без компанії. До них застосовував фізичну силу та відбирав особисті речі.

В основному здобиччю грабіжника ставали вироби із золота та мобільні телефони.
Як стало відомо, протиправне підозрюваний чинив не лише в Тернополі. За наживою їздив до Івано-Франківська. Там теж пограбував відвідувача розважального закладу, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю Тернопільської обласної міліції.

 

Тернопільській громаді повернуть незаконно продане приміщення кінопалацу

На Тернопільщині виборчі комісії сидять без грошей через чиновників з ОДА