Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині судитимуть жінку в погонах

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно керівника відділу структурного підрозділу міліції, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Прокуратура області передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно начальника одного з відділів структурного підрозділу УМВС України в області, яка обвинувачується у службовому підробленні та привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж майже року керівник відділу складала завідомо неправдиві офіційні документи про видачу товарно-матеріальних цінностей та надавала бухгалтерські документи для підпису про їх отримання. Проте, обвинувачена не видавала це майно, а його привласнила.

Таким чином начальник відділу привласнила майно структурного підрозділу на загальну суму майже 16 тис. грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні прокуратурою області направлено до суду за ч. 3 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службове підроблення).

Депутата міської ради судитимуть за хабар

На Тернопільщині дорожники вже четвертий місяць без зарплати