Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині горить торф біля газопроводу “Уренгой–Помари–Ужгород”(ФОТО)

Пожежа торфу на відкритій території поблизу села Борсуки Лановецького району виникла у середу, 9 вересня, близько 14.00.

Площа пожежі становить близько 1,3 гектара, повідомили у прес-центрі управління ДСНС у Тернопільській області.

На місці події працює оперативна група Лановецького районного сектору ДСНС України у Тернопільській області на чолі з начальником районного сектору підполковником служби цивільного захисту Тарасом Попенком. До ліквідації пожежі залучено черговий караул підрозділу.

Особлива увага вогнеборців зосереджена на недопущення розповсюдження полум’я в напрямку Магістрального газопроводу «Уренгой – Помари – Ужгород», розташованого поряд з місцем пожежі.

Для підвозу води з річки Горинь, що протікає на відстані 500 метрів від осередку пожежі додатково залучено техніку місцевого приватного сільськогосподарського підприємства агрофірми «Горинь».

З метою виконання заходів щодо підготовки та ліквідації пожежі проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якій прийнято рішення про виділення органами місцевого самоврядування необхідної кількості пально-мастильних матеріалів для забезпечення роботи техніки, задіяної на ліквідації пожежі.

Причина загорання встановлюється. Роботи з ліквідації пожежі тривають.

торф11торф22торф33торф44

 

У Києві арештували колишнього депутата Тернопільської облради

Під Тернополем селяни перекрили міжнародну трасу Брест-Чернівці