Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На дорогах Тернопільщини за один день розбили 5 автомобілів і травмували 6 людей

У п’ятницю, 18 вересня, у Тернопільській області трапилося 4 ДТП, у яких травми отримали 6 осіб. Про це повідомили в обласному управлінні ДАІ.

дтпБлизько 12.00 у Кременці  на вулиці 107 Кременецької дивізії трапилася автопригода з потерпілими.

49-річний водій автомобіля  “ФОЛЬКСВАГЕН Т-4” рухаючись зі сторони села Іква, при виїзді з другорядної дороги на головну не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем “ЗІЛ-131”.

З переломом кісток носа до Кременецької рай лікарні доставили 18–річного пасажира автомобіля «ФОЛЬКСВАГЕН».

Того ж дня у Кременці трапилася ще одна аварія з потерпілими. Близько 15.30 на вулиці О.Лятуринської 51-річний водій вантажного автомобіля «САЗ 3507» при виїзді з другорядної дороги на головну не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем «РЕНО ТРАФІК». В результаті до Кеременецької райлікарні з травмами були доставлені водій та двоє пасажирів   автомобіля «РЕНО». Після надання медичної допомоги, вони залишили лікувальний заклад.

О 21.30 на автодорозі «Тернопіль –Броди» в смт. Залізці 48-річний водій  автомобіля «ВАЗ 2107» не справився з керуванням та допустив наїзд на огорожу. В результаті до травматологічного відділення Зборівської райлікарні з переломами ноги та ребра, забійними ранами обличчя доставлено 42-річного пасажира легківки.

О 22.00 годині на автодорозі «Тернопіль – Ланівці» поблизу села Синява Збаразького району 52-річний водій автомобіля «ШКОДА ОКТАВІЯ» не справився з керуванням та допустив зіткнення з трактором «CASE IHSTX 535». До Збаразької райлікарні зі струсом головного мозку доставлено 10-річного пасажира «ШКОДИ».

У Тернополі біля літака трапилася смертельна аварія

У Зарваниці провели всеукраїнське військове паломництво (ФОТО)