Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мірча Луческу вирішить скільки матчів гратиме “Шахтар” у Тернополі

Все залежить від поведінки тернопільських глядачів.

Вчора у ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що повторний матч 1/8 фіналу кубка України між ФК «Тернопіль» та донецьким «Шахтарем» може відбутися на Тернопільському міському стадіоні.

Тобто донецький “Шахтар” планує зіграти у Тернополі не один кубковий матч, а відразу обидва.

Директор ФК «Тернопіль» Василь Матвійків каже, що такий варіант є цілком реальним, але рішення про другий матч у Тернополі буде прийматися після першої гри.

“Ми зацікавлені, щоб такий матч відбувся і вже звернулися з відповідною пропозицією до керівництва ФК «Шахтар». – зазначив Василь Матвійків. – Кінцевого рішення з цього приводу ще немає. Як нам повідомили представники донецького клубу, все вирішиться після першого поєдинку, який відбудеться у Тернополі 23 вересня.

При чому, останнє слово буде за головним тренером «Шахтаря» Мірчею Луческу. В даному випадку є багато нюансів, зокрема, по стадіону, як приймемо суперника, якою буде поведінка глядачів тощо”.

Тож тернополянам під час першого матчу слід проявити розсудливість та європейську культуру. Звісно ж, що ніхто не очікує, що вони будуть вболівати за “Шахтар”, але варто обійтися без образливих вигуків на адресу донецького клубу та різноманітного роду провокацій.

Як відомо, у цьому сезоні донецький “Шахтар” домашні матчі Ліги Чемпіонів проводить на “Арені-Львів”. А ось домашні матчі чемпіонату України та кубкові матчі гірники відмовилися проводити у Львові через неприязнь до них з боку місцевих уболівальників.

Наразі “Шахтар” спинився в Одесі, але з метою популяризації футболу і свого клубу, “Шахтар” розглядає варіант проведення матчів чемпіонату у кількох містах України, які не представлені клубами прем’єр-ліги.

Сьогодні газет не буде. У листоноші вкрали велосипед

Тернопільські нацгвардійці відсвяткували день народження своєї військової частини