Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мерія Тернополя каже, що все буде добре і закликає підприємців не панікувати

У Тернополі на ринку на бульварі Куліша запланована реконструкція існуючих приміщень та облаштування торгових рядів. Будівництва житла на цій ділянці не буде, запевняють у міськраді.

пікет-одаНа звернення ТОВ «Тернопільський міський ринок ЛТД», який розташований на бульварі Куліша, Тернопільська міська рада надала містобудівні умови і обмеження на реконструкцію існуючих приміщень та облаштування торгових рядів. Відповідно існуючі приміщення лише осучаснять для покращення умов для підприємців та покупців.

Тернопільська міська рада не надавала жодних дозволів на зведення багатоповерхівки на території цього ринку, як про це розповідають підприємцям представники так званих «громадських організацій». Призначення ринку, як і його подальша діяльність на цій ділянці залишається незмінною.

Окрім того, згідно Генерального плану м. Тернополя та запропонованих змін до містобудівної документації дана земельна ділянка належить до земель громадської забудови. Відповідно на цій території можуть знаходитись лише існуючі торгово-адміністративно-побутові будівлі. Будівництво житла на даній земельній ділянці не можливе, повідомляє прес-служба Тернопілсьької міської ради.

Міська рада звертається до підприємців з проханням “не піддаватись на провокації від так званих представників «громадських організацій», які намагаються скомпрометувати діяльність Тернопільської міської ради та поширюють недостовірну інформацію”.

Нагадаємо, сьогодні, 18 вересня, близько 50 підприємців з ринку “Аляска-ТЕР”, що на бульварі Куліша, пікетували Тернопільську ОДА, оскільки у міській раді не прислухаються до їхніх вимог. Підприємці виступають проти можливої забудови ринку.

 

У Тернополі презентували першу 3D книгу в Україні про Героїв Небесної сотні

В одному з районів Тернопільщини за тиждень загинуло 7 людей