Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Київське “Динамо” рятується від поразки у стартовому матчі Ліги Чемпіонів

У першому турі групового етапу Ліги Чемпіонів київське “Динамо” 16 вересня вдома зіграло в нічию з португальським “Порту”.

Рахунок зустрічі – 2:2.

У середині першого тайму команди обмінялися забитими м’ячами. Спочатку на 20-ій хвилині Олег Гусєв завершив блискучу комбінацію динамівців, поціливши ворота Ікера Касільяса.

Але вже на 23-ій хвилині моментальна відповідь “Порту” – Абубакар головою пробиває ворота Олександра Рибки.

Надалі на полі точилася боротьба двох приблизно рівних команд.

Кульмінацією поєдинку стала остання десятихвилинка.

На 81-ій хвилині динамівський воротар зіграв в стилі а-ля П’ятов  – на виході вибив м’яч прямо на ногу суперника. Абубакар скористався помилкою і оформив дубль.

У динамівців небагато було шансів зрівняти рахунок, але одним із них вони таки скористалися на 89-ій хвилині.

Після штрафного у виконанні динамівців португальці хотіли зробити штучний офсайд, однак заплутали самих себе. У результаті прогавили Віталія Буяльського, який вдало розібрався у ситуації, і забив такий рятівний м’яч.

2:2 – ця домашня нічия засвідчує, що молода команда Сергія Реброва зможе потягатися із “Порту” за вихід із групового етапу Ліги Чемпіонів.

У другому матчі групи G лондонський “Челсі” без проблем розібрався з ізраїльським “Маккабі” – 4:0 на користь англійців. До речі, перший м’яч у складі “Челсі” забив добре знайомий українським уболівальникам колишній гравець донецького “Шахтаря” Вілліан.

Нагадаємо, команди, які посядуть два перші місця у групі, вийдуть у наступний раунд змагань. Третя команда вийде у весняну стадію Ліги Європи.

Київським динамівцям для того, щоб пробитися в наступний етап Ліги Чемпіонів, у груповому турнірі потрібно буде потіснити з другого місця “Челсі” або “Порту”.

У чемпіонаті області зафіксований фантастичний результат – 9:1

Радник Авакова розповів, що Камінському хочуть повернути більш суворішу статтю покарання