Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Затримали п’ятьох “гопників”, які промишляли у парку Національного відродження

Тілесними ушкодженнями та втратою майна закінчився для двох тернополян відпочинок у парку Національного відродження. Хлопця та дівчину пограбували п’ятеро невідомих.

napadНині злочинна група уже під слідством, повідомили у секторі зв’язків з громадськості Тернопільської обласної міліції.

Фігурантами кримінального провадження, порушеного за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу, стали п’ятеро мешканців обласного центру.

Зі слів правоохоронців, раніше жоден з підозрюваних не мав проблем із законом, проте це не завадило їм відважитися на зухвале викрадення чужого майна, до того ж, шляхом насильства, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого.

Варто додати, що сміливості додав «градус». Зі слів самих підозрюваних, того вечора вони вживали алкогольні напої.

Як розповів потерпілий, разом зі знайомою вони відпочивали у парку Національного відродження.  До пари підійшли п’ятеро молодиків і стали вимагати гроші.

Хлопець відповів категоричною відмовою, за що отримав удар в обличчя. Далі побої посипалися градом. У потерпілого відібрали мобільний, а з шиї дівчини, яка була поруч з ним, –  зірвали золотий ланцюжок.

Незважаючи на те, що злочин був скоєний у нічний час і потерпілим важко було описати своїх кривдників, тим більше, що їх було п’ятеро, правоохоронцям таки вдалося встановити підозрюваних. До слова, серед них є й неповнолітній.

Зловмисникам висунуто обвинувачення у вчиненні грабежу, поєднаного з насильством.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

 

 

Заступника мера Тернополя, який попався на хабарі, лише оштрафували

На Тернопільщині призначили нового начальника пенітенціарної служби