Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутат Тернопільської облради збив насмерть жінку (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у вівторок, 15 вересня.

О 20.30 в Теребовлянський райвідділ міліції надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в селі Мшанець аварія з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “Део-Ланос”, 1963 року народження, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече збив пішохода.

Потерпіла – мешканка села Мшанець, 1965 року народження.

За словами водія, жінка стояла посередині дороги і він її не помітив, оскільки його засліпило світло фар зустрічного автомобіля, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Жінка від отриманих травм померла на місці автопригоди. У водія взяли аналіз крові для перевірки на вміст алкоголю. За попередніми даними, водій був тверезий і швидкості не перевищував.

дтп-мшанецьдтп-мшанець2

Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

За інформацією з достовірних джерел, за кермом автомобіля був колишній регіонал, депутат Тернопільської обласної ради Федик Павло Дмитрович.

Генпрокуратура не поспішає судити заступника мера Тернополя Камінського

На Тернопільщині зниклий студент майже тиждень жив у лісі