Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У першій лізі дебютував 15-річний нападник із Тернополя

Нападник ФК «Тернопіль» Андрій Різник, вийшовши 30 серпня на заміну в матчі муніципалів проти маріупольського «Іллічівця» (1:1), став наймолодшим гравцем першої ліги сезону-2015/16.

Андрій народився 15 березня 2000 року. На момент дебюту в першій лізі молодому нападнику виповнилося всього 15 років і 168 днів.

Андрій Різник уродженець села Нирків (Заліщицький р-н.). Минулого року він поступив до тернопільської школи ЗОШ №30, яка входить до структури ФК «Тернопіль».

Нещодавно розпочав навчання в 10 класі. Незважаючи на свій юний вік, він в себе вдома виступав у чемпіонаті району за дорослу команду. Різник провів один з зимових тренувальних зборів з основним складом ФК «Тернопіль».

Також залучався до контрольних матчів у літнє міжсезоння. Вдосконалюючи свою майстерність, Андрій останнім часом значно додав у грі, тому не випадково тренери першої команди ФК «Тернопіль» запропонували хлопцеві підписати перший у його житті професійний контракт.

Між іншим, свого часу на нього поклали око скаути прем’єр-лігового клубу «Металург» із Запоріжжя та ряд інших команд, але Різник залишився вдосконалювати свою футбольну майстерність у структурі ФК «Тернопіль».

Нагадаємо, Різник уже встиг дебютувати у професійному футболі. Сталося це 22 серпня цього року  у кубковому матчі проти запорізького “Металурга”, який тернополяни виграли з рахунком 3:1, повідомляє прес-служба ФК “Тернопіль”.

 

У Тернополі відновили постачання гарячої води

У Тернополі перед виборами вирішили подбати про любителів пива