Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Києві арештували колишнього депутата Тернопільської облради

10 вересня суддя Печерського районного суду оголосила вирок у справі Едуарда Леонова, який звинувачується в участі у правопорушеннях під Верховною Радою України під час мітингу на захист Конституції 31 серпня 2015 року.

Суд ухвалив обрати мірою запобіжного заходу на час досудового слідства обрати домашній арешт за місцем реєстрації (в Ужгороді) з 8 до 20 години строком до 30 жовтня, повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Суд, який розглядав клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу для Едуарда Леонова у вигляді взяття під варту відбувся 9 вересня. Сьогодні оголошений вирок суду.

Окрім Едуарда Леонова, ще двом колишнім нардепам від “Свободи”. Ігорю Швайці та Юрію Сиротюку, оголошено про підозри за ч.2. ст.294 ККУ (організація масових заворушень, що призвели до загибелі людей).

Леонов1

Як відомо, внаслідок заворушень, що виникли під Верховною Радою 31 серпня, загинули троє бійців Національної гвардії.

Едуард Леонов у 2009 році був обраний депутатом Тернопільської обласної ради за списком політичної партії ВО “Свобода”. У 2012 році склав повноваження депутата Тернопільської облради у зв’язку з обранням народним депутатом України.

У Кременці злодій залишив без Інтернету понад сотню людей

На Тернопільщині горить торф біля газопроводу “Уренгой–Помари–Ужгород”(ФОТО)