Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський шоумен Сергій Притула став родичем колишнього регіонала

Колишній регіонал Віталій Хомутиннік став родичем шоумена з Тернопільщини Сергія Притули. Тепер у них одна теща на двох.  Віталій Хомутиннік розповів про стосунки в родині і як сім’я прийняла Притулу.

Про це він розказав, відповідаючи на питання “Світського життя“.

-Віталію, нещодавно ви породичались з Сергієм Притулою, ви стали його шурином, сестра вашої дружини вийшла на нього заміж. Ви були на весіллі у Львові, гуляли кілька днів. Чи швидко ви знайшли спільну мову з Сергієм Притулою, зважаючи на те, що ви з Макеєвки Донецькогої області, а Сергій – зі Збаража Тернопільської області? Тобто, на цьому весіллі поєдналися Схід та Захід.

-Саме таким був мій тост на весіллі. Я сказав, що це найкращий приклад, як країна має єднатися. Декілька разів ми зустрічалися родинами, ми запрошували до себе в гості і спілкувалися, Сергій сподобався всім.

-Весілля Сергія Притули і вашої родички Катерини було гучним, гуляло пів-Львова. Що подарували?

-Подарунки обирала дружина, це були валізи для подорожей, адже молодята постійно подорожують. Те, що відрізняло це свято – демократична, спокійна атмосфера, не було обов’язкових тостів та промов, були постійні “приколи”. Це було і весілля, і гумористичне шоу.

-Тепер у вас з Сергієм Притулою одна на двох теща. Для когось теща стає подругою, хтось взагалі маму вдома не дуже хоче бачити.

-Як на мене, мені з тещею пощастило і жодного анекдоту я ніколи не розповідав, тому що вона не підходить під жодну критерію в цих анекдотах. Переконаний, що у мого вже шурина також буде таке ставлення. Але також переконаний, що і тещі з нами пощастило. Мовчу про себе. Можливо, я якась занудна людина і, можливо, на мене не так дивляться, але Сергій, який більш відкритий та щирий, думаю, що теща буде дуже задоволена.

-Чи встигли ви відпочити?

-Були в Італії та Франції. Мій День народження в серпні, тому ми святкували на Сардинії.

-Це дорогий відпочинок, зважаючи на нинішню зарплатню парламентаря. 6 тисяч гривень навіть на квиток на літак не вистачить.

-В минулому році я був найбагатішим членом Парламенту, напевно, не тому, що дійсно найзаможніший, а тому, що щороку дійсно сплачую податки зі своїх статків. Тому маю достатньо прибутків не тільки, щоб подорожувати світом, а ще й допомагати виборцям на своєму окрузі, займатися благочинною діяльністю тощо.

-Чи доречно під час війни їздити відпочивати за кордон парламентарям і політикам?

-Думаю, проблема наших політиків в тому, що вони ведуть подвійне життя. Нове покоління має жити відкрито, подобається це комусь, чи ні, ми маємо говорити правду, як воно є.

Читайте також: Тернопільський шоумен Сергій Притула одружився на дівчині із Донецька

У Тернополі презентували книгу про донецький аеропорт

“Свобода” висунула кандидатом на мера Львова випускника ТНЕУ