Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині вже понад добу гасять чергову торф’яну пожежу

Вже понад добу рятувальники борються з торф’яною пожежею поблизу села Великі Садки Шумського району.

торф1Горіння покладів торфу виникло на торфополі загальною площею близько 1,5 га на. Глибина залягання пожежі – від 0,5 до 1 м, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Станом на 12:00 21 вересня, до ліквідації пожежі загалом залучено 20 чоловік особового складу та три одиниці спеціальної пожежної техніки Шумського та  Кременецького районних відділів ДСНС.

Воду доводиться перекачувати з допомогою пожежної насосної станції з місцевої водойми, розташованої на віддалі 1 км. Також додатково для підвозу води задіяно трактор місцевого аграрного підприємства. Ліквідація пожежі триває.

На місці події працює оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі із заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким.

За сприяння районної адміністрації виділено необхідну кількість пально-мастильних матеріалів для забезпечення роботи техніки, задіяної на ліквідації пожежі.

Нагадаємо, минулого тижня впродовж кількох днів тривала боротьба із торф’яною пожежею поблизу села Борсуки Лановецького району.

Тернополянин за свої кримінальні фантазії відповідатиме перед законом

Начальник обласної міліції розповів подробиці жахливого вбивства у Теребовлі