Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що втратила збірна України у результаті нічиї зі словаками

Національна збірна Україна у матчі відбору на Євро-2016  сьогодні, 8 вересня, зіграла в гостях у нічию із командою Словаччини.

Рахунок зустрічі – 0:0.

Перемога була вкрай потрібна українській збірній, однак впродовж матчу наша команда грала досить обережно і по суті не створила по-справжньому небезпечних моментів біля воріт суперника.

Таким чином, за два тури до закінчення відбіркового турніру наша команда, набравши 16 очок, посідає третє місце у групі С.

У збірної Словаччини 19 очок і друге місце у групі.

У збірної Іспанії, яка сьогодні перемогла македонців з рахунком 1:0, в активі 21 очко і відповідно перше місце у групі.

Виходячи з подальшого календаря зустрічей, Україна уже втратила шанси поборотися за друге місце.

Втім, у двох матчах що залишилися, зі збірними Македонії та Іспанії, необхідно набрати максимум очок, щоб показати найкращих результат серед третіх команд відбіркового циклу.

Нагадаємо, наступного року на Чемпіонаті Європи з футболу зіграє рекордна кількість команд. Окрім господарів турніру, французів, путівки на фінальну стадію напряму отримають по дві кращих команди із 9 відбіркових груп та одна команда, яка посяде третє місце, із найкращим результатом з усіх груп.

Ще чотири у матчах серії плів-офф розіграють вісім команд, які посядуть треті місця у своїх групах.

Третій результат збірної України поки що найкращий з усіх конкурентів із інших груп. Тож можна іще сподіватися на прямий вихід нашої команди на Євро-2016.

Тернопільський спортсмен більше року провів у полоні терористів

У Надала з’явився іще один суперник на виборах мера міста