Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” зробила перший крок до банкрутства

Команда, яка впродовж 10 сезонів виступала у вищій лізі українського чемпіонату, команда, яка неодноразово перемагала київське “Динамо” і донецький “Шахтар”, може припинити своє існування.

fcnyvaТернопільська “Нива” так і не відшукала коштів для поїздки на черговий матч чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

26 вересня на адресу Професійної футбольної ліги надійшов лист від ФК «Нива» (Тернопіль), де повідомляється про неможливість ФК «Ниви» прибути на матч 10-го туру Чемпіонату України серед команд першої ліги сезону 2015/16 «Геліос» Харків – «Нива» Тернопіль 29.09.2015 року у зв’язку зі скрутним фінансовим становищем.

Враховуючи зазначене, адміністрація ПФЛ звернеться до Комітету арбітрів ФФУ для відкликання призначених на матч спостерігача арбітражу та арбітрів. Відповідні матеріали будуть передані на розгляд контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.

За неявку на матч тернопільській команді зарахують технічну поразку та присудять значний штраф.
За умови, якщо “Нива” не зможе прибути на ще один матч, команду просто знімуть з чемпіонату.

3 жовтня “Нива” вдома приймає краматорський “Авангард” і для оренди Тернопільського міського стадіону потрібно лише 4000 гривень.

А от 10 жовтня, “Ниву” чекає виїзний матч із кіровоградською “Зіркою” і тоді затрати на поїздку очікуються значно більші.
Тож у тернопільської “Ниви” залишається лише два тижні, для того, щоб виправити своє фінансове становище.

На Тернопільщині чоловік загинув через цигарку у ліжку

У прокуратурі пояснили чому Камінський відбувся незначним штрафом (ВІДЕО)