Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у заказнику державного значення проводять незаконне будівництво (ФОТО)

Про численні порушення на території Касперівського ландшафтного заказнику державного значення повідомляє громадський активіст із Тернополя Андрій Об’єщик.

kasperivci3“Беззаконня в Ка́сперівському ландшафтному заказнику загальнодержавного значення. – пише Андрій Об’єщик у соціальних мережах. – Розташований заказник у межах Заліщицького та Борщівського районів Тернопільської області.
В цьому заказнику заборонене будь-яке будівництво, але що там робиться насправді добре видно на фото.
Так декілька днів тому, отримавши рішення суду на огляд самозахопленої території одного із забудівників, правоохоронні та контролюючі органи разом з громадскісттю прийшли зафіксувати численні првопорушення.

А саме вирубка більше сотні дерев,самозахват прибережної території, загородження з трьох сторін без доступу до води, зняття верхнього шару грунту, капітальне будівництво, декілька водяних скважин, каналізація що витікає на пряму у водосховище, незаконне електропостачання,плавання на моторних плавзасобах і ще багато інших правопорушень.
За даними фактами триває досудове рослідування надіємося, що після зміни начальника міліції місцевого РВ в цей раз справа буде доведена до суду”.

kasperivcikasperivci1kasperivci2kasperivci4kasperivci6kasperivci7

У Тернополі студенти відвідали музей податкової служби

Водій мера Тернополя заплатить штраф за грубе порушення правил дорожнього руху