Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Шахтар” вийшов у груповий турнір Ліги Чемпіонів

Донецький “Шахтар” зіграв у Львові в нічию 2:2 з віденським “Рапідом” у матчі-відповіді плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Перший поєдинок тиждень тому у Відні закінчився перемогою донеччан і таким чином команда Мірчі Луческу виходить у груповий турнір найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Гірники впродовж матчу домінували на полі, однак ця нічия їм далася на нервах.
Вже з перших хвилин матчу донеччани заволоділи ініціативою. Здавалося, що вони хочуть зняти всі питання виходу у груповий турнір вже у першому таймі.

На 10-ій хвилині Марлос вивів “Шахтар” вперед – 1:0.
А далі трапилося несподіване. Через три хвилини австрійці зрівняли рахунок – їхній перший удар по воротах суперника увінчався успіхом. На 22-ій хвилині “Рапід” забив другий гол, зі штрафного відзначився Хофманн – 1:2.

Незручний рахунок для “Шахтаря” протримався недовго. На 27-ій хвилині австрійці прогавили у своєму штрафному майданчику Гладкого і той метрів з трьох пробиває повз воротаря – 2:2.

До кінця зустрічі “Шахтар” ще мав кілька хороших нагод вийти вперед і вирвати перемогу в матчі. Але забити третій матч не вдалося, в результаті чого кінцівка гри була досить нервовою – австрійці створили, як мінімум два небезпечних моменти, і ледь не вирвали перемогу, а з нею і путівку у груповий турнір.

На щастя, все обійшлося для “Шахтаря” – 2:2, і гірники шостий рік поспіль виступатимуть у груповому турнірі Ліги Чемпіонів.

Таким чином цього року Україна у найпрестижнішому клубному турнірі Європи буде представлена двома командами – київські динамівці, як чемпіони країни, напряму потрапили у груповий турнір.

На Тернопільщині згоріло гектар сміття, але врятували 22 гектари лісу

Барна випросив в уряду гроші і без перспективного плану об’єднання громад