Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій маршрутки збив насмерть жінку-двірника

Смертельна аварія трапилася близько 9.40 сьогодні, 25 серпня, на Збаразькому повороті. Водій маршрутки №15 виїжджав із зупинки і не побачив жінку – працівницю ЖКГ, яка прибирала дорогу.

В результаті ДТП 60-річна жінка померла на місці ще до приїзду швидкої, повідомляє “20 хвилин”.

– Маршрутка якраз виїжджала із зупинки, вверх по пр.С.Бандери. Наскільки ми зрозуміли, то жінка в той момент саме виходила на проїжджу частину з-за рекламного щита, який стояв прикріплений до стовпа ліхтаря – розповідає пасажир маршрутки пан Олег. – Вона працювала в ЖКГ, виходила з мітлою, очевидно, підмітати узбіччя. Водій її просто не побачив за тим щитом… Пасажири почули удар, водій зупинився. Ми вибігли з маршрутки і побачили, що жінка лежить вже під нею…

Серед пасажирів виявилося двоє медиків, розповідає далі очевидець. Тож першу медичну допомогу почали надавати саме вони, доки пан Олег викликав швидку.

– Медики приїхали хвилин за вісім. Однак вони лише констатували смерть жінки, –продовжує чоловік. – Наскільки я чув, то вона з 1955 року народження. Хто тепер відповідатиме за таку трагедію, не знаю… І водій не винен, бо просто не міг її побачити… Але під чиєю відповідальністю оці рекламні щити, якими всіяні всі наші дороги?

На місці ДТП працюють слідчі, вони встановлюють деталі трагедії.

Тернополяни чемно відсвяткували День Незалежності

У боротьбі за українську церкву люди перекрили трасу Тернопіль-Кременець