Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій вантажівки збив огорожу, пішохода та втік з місця ДТП

Свідками події стали водії таксі. Вони наздогнали втікача й викликали правоохоронців.

Вночі 16 серпня нетверезий вояж Тернополем здійснив 33-річний водій «МАНу». Внаслідок його безвідповідальності постраждав пішохід та пошкоджено металевий турнікет на вул. Коновальця, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Будучи на підпитку, це пізніше підтвередило медичне освідчення, водій збив металевий турнікет обабіч дороги, частково виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий вчасно помітив транспортний засіб, що їхав на нього, й в останню вмить встиг відскочити з його шляху. Завдяки швидкій реакції чоловік не зазнав суттєвих травм.

Збивши людину, водій не зупинився, а продовжив свій рух, частково їдучи тротуаром. Свідками події стали водії таксі. Вони наздогнали втікача поблизу вул. Тексильна й викликали правоохоронців.

Щодо водія відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортний засіб з місця події вилучено та поміщено на спецмайданчик.

14 Героям АТО посмертно присвоїли звання “Почесний громадянин Тернополя”

Мобілізацію на Тернопільщині зірвали… вибори?