Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільщини прощається із двома захисниками України, загиблими в АТО

Житель міста Кременця  Микола Чорний  та житель селища Підволочиськ Тарас Біленький загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції.

У зв’язку з цим 22 серпня у Тернопільській області було оголошено День жалоби.

Загиблий в АТО Микола Чорний більше року вважався безвісти зниклим. Орієнтовно загинув поблизу Савур-Могили. Пішов добровольцем у зону АТО. Після результатів аналізу ДНК, та впізнання матері, встановили, що похований 6 вересня невідомий військовослужбовець у Дніпропетровську і є нашим земляком.
Миколу Чорного поховали вчора у Кременці. На похорон прийшли сотні мешканців райцентру та сусідніх населених пунктів.

Житель Підволочиська військовослужбовець 6-го окремого мотопіхотного батальйону 44-ї бригади Тарас Біленький загинув 21 серпня під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції.

фото-1фото-2

Тіло загиблого Тараса Біленького з Підволочиська зустріли вранці, 23 серпня, на Збаразькому КП. Серед присутніх були волонтери, священики та бойові побратими бійця.

Спочатку відбувалося прощання з Тарасом у військовій частині, що на  Дубовецькій,1. Далі кортеж буде рухатися за маршрутом: Збаразьке кільце – Волочиськ – Підволочиськ.

У Тернополі на Микулинецькій зіткнулися три автомобілі

На Тернопільщині у ДТП загинули мотоцикліст і тракторист