Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільське дербі завершилося поразкою “Ниви”

Тернопільські клуби ФК “Тернопіль” та “Нива” у четвертому турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги зустрічалися між собою. За матчем на тернопільському стадіоні спостерігали близько 4000 глядачів.
ФК “Тернопіль”, який вважався господарем у цьому двобої, переміг з мінімальним рахунком 1:0.

На старті другого тайму суддя призначив пенальті у ворота “Ниви” – Віталія Богданова у штрафному майданчику збив Тарас Петрівський. Сергій Атласюк пробив у самісенький нижній кут, Плетеницький вгадав, але не до м’яча дістав – 1:0.
Після пропущеного м’яча “Нива” трішки активізувалася, однак зрівняти рахунок так і не змогла. На 88-ій хвилині матчу фанати “Ниви” влаштували димову завісу із петард. Арбітр зустрічі зупинив гру і по завершенні так званого петард-шоу додав ще 9 хвилин.
Але ні в основний час, ні в доданий жодна з команда більше так і не змогла відзначитися. Отож, 1:0 і це перша перемога ФК “Тернополя” у цьому чемпіонаті.

Таким чином після цієї перемоги ФК “Тернопіль” набрав 4 очки і перемістився 12-ту сходинку турнірної таблиці. “Нива”, в активі якої поки що лише 1 очко, залишається на передостанньому 15-му місці.
У наступному турі, який відбудеться 26 серпня, “Нива” вдома прийматиме чернігівську “Десну”, а ФК “Тернопіль” зіграє в гостях проти кіровоградської “Зірки”.

Бюджет Тернопільської області може втратити 102 млн. грн

У міській раді клянуться, що будівництва багатоповерхівки на ринку “Аляска-ТЕР” не буде