Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Народний фронт” у Тернополі не буде брати участі у виборах

Злякалися свого низького рейтингу?..

Партія «Народний фронт» не бере участі в виборах-2015. Про це заявив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк в п’ятницю, 28 серпня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що таке рішення прийнято за підсумками засідання Полiтичної ради партії.

«Партія «Народний фронт» не висуває своїх кандидатів на місцеві вибори», – наголосив він.

«Ми взяли всю повноту відповідальності за стан справ в країні, ми проводимо реформи, і як Глава Уряду і наша партія ми далі будемо це робити», – підкреслив Арсеній Яценюк.

«Це не національні вибори – це місцеві вибори, і народ України повинен обрати нових представників до органів місцевого самоврядування», – зазначив лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк наголосив на важливості того, щоби всі демократичні партії були єдині в тому, щоби на цих виборах не допустити реваншу соратників колишнього режиму і розколу в демократичному таборі.

Він закликав усі політичні сили до взаємонепоборювання, «до спільної роботи, до перемоги демократичного табору на цих місцевих виборах».

Він привітав процес об’єднання Блоку Петра Порошенка «Солідарність» із «Ударом»: «Об’єднання всіх демократичних сил в нашому бажанні змінити країну, в нашому бажанні досягнути всього, що обіцяли на Майдані і під чим підписалися в коаліційній угоді, – це найбільш важливий елемент нашої політичної роботи», – сказав Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, керівником обласної організації «Народного Фронту» на Тернопільщині є колишній мер Тернополя  Роман Заставний. Водночас, за повідомленнями всеукраїнських ЗМІ, між керівництвом Блоку Петра Порошенка та представниками «Народного Фронту» йдуть домовленості про спільний похід на місцеві вибори за списками БПП-Солідарність.

 

У Тернополі за добу викрали 4 транспортні засоби

Тернопільська “Самопоміч” висуватиме в обласну раду відому дитячу письменницю