Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 15-річна дівчина на “Хонді” скоїла ДТП

Неповнолітня водійка травмувала себе і свою 14-річну пасажирку. 

На Збаражчині в ДТП потрапила неповнолітня дівчина, яка керувала двоколісним транспортним засобом без посвідчення водія, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Інформація про автопригоду надійшла у місцевий райвідділ міліції 27 серпня, о 2.30. При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що мешканка села Залісці, 2000 року народження, сіла за кермо скутера “Хонда”, який належить її батькові.

Дівчина не обрала безпечної швидкості, не врахувала ситуації на дорозі та перекинулася. Внаслідок ДТП водія та її пасажира, чотирнадцятилітню односельчанку, з травмами та переломами госпіталізували до Кременецької райлікарні. Правоохоронці з’ясовують, чому неповнолітня дитина сіла за кермо двоколісного транспортного засобу та ще й з пасажиром.

Ще одну аварію на скутері правоохоронці зареєстрували у Ланівцях. Мешканець Шумського району, 1996 року народження, на автодорозі Ланівці-Нападівка на скутері збив пішохода. Жінка рухалася узбіччям дороги в попутному напрямку. Потерпілу із забоями доправили в травматологічне відділення Лановецької лікарні. Туди ж госпіталізували зі струсом головного мозку і самого водія.

До Тернополя приїде донецький “Шахтар”

У Бучачі водій “Пежо” зробив сальто. Є потерпілі