Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кубок голови Тернопільської ОДА виграли “сбушники”

Десять команд змагались у турнірі з міні-футболу «Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації». Турнір провели  з нагоди Дня Незалежності України 16 серпня.

За першість боролись команди управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, прокуратури Тернопільської області, Тернопільського обласного військового комісаріату, Тернопільської обласної державної адміністрації, обласної фіскальної служби, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області, управління Державної служби безпеки України в Тернопільській області, управління Державної пенітенціарної служби у Тернопільській області, 44-тої окремої артилерійської бригади, батальйону «Тернопіль».

Переможцем турніру стала команда СБУ, друге місце зайняла команда прокуратури , третє – команда УМВС. Призери отримали кубки, медалі, грамоти й народну атрибутику від організаторів змагань – департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА.

Як зазначив очільник області Степан Барна, такі турніри мають стати традиційними.

«Завдяки спорту ми виховуємо в собі незламність духу та витривалість, а командні ігри згуртовують нас та вчать єдності. Це надзвичайно важливі складові боротьби задля перемоги. Вони  як ніколи потрібні нашому суспільстві сьогодні – у час утвердження української держави», – наголосив Степан Барна.

У Кременці виборюють «Кубок Бони-15»

Олександр Богомол: Про працевлаштування в міліцію через фінансову призму забудьте!