Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За 100 років ці реформатори з ОДА таки відновлять роботу аеропорту “Тернопіль”

Інформацію, сповнену “оптимізму” оприлюднила прес-служба Тернопільської обласної адміністрації.

У департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму  облдержадміністрації відбулася нарада  робочої групи з підготовки проекту програми  розвитку аеропорту «Тернопіль», йдеться у повідомленні прес-служби.

У нараді взяли участь представники Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс».

Робоча група обговорила основні проблемні питання  та першочергові завдання необхідні для стабільного  функціонування аеропорту «Тернопіль».

А далі підсумок зустрічі просто вражає. Цитуємо: “Директором департаменту Ясіновським В.А. підведено підсумки наради та прийнято рішення  здійснити огляд  матеріально-технічної бази підприємства, та детально ознайомитися із виробничим процесом”.

Це ж треба було стільки говорити на нараді, щоб прийняти доленосне рішення – піти і оглянути підприємство. З таким підходом якихось років 100 і може справді відновлять роботу тернопільського аеропорту.

У Тернополі на Валовій встановлять пам’ятник Гереті

Після загибелі людини у Тернополі вирішили впорядкувати рекламні щити