Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За вбивство тернополянина молодик та його спільниця отримали 13,5 та 11 років ув’язнення

Тринадцять з половиною років за вбивство 39-річного чоловіка проведе за ґратами 22-річний молодик з Тернополя. Його неповнолітню, 17-річну спільницю засуджено до одинадцяти років ув’язнення.

Тяжкий злочин трапився на початку червня 2014 року. Труп невідомогочоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено неподалік зупинки громадського транспорту на масиві «Дружба».

Правоохоронці доклали чимало зусиль, щоб розкрити резонансний злочин.  Вони встановили та опитали свідків нічної події, переглянули відео з камер відеоспостереження, які були встановлені неподалік від місця злочину. повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Результат не забарився.Вже вранці міліціонери затримали підозрюваних у вбивстві.

 

З’ясувалося, що ні підозрювані, ні загиблий між собою не були знайомі. Того фатального вечора потерпілий повертався з роботи додому. Поблизузупинки  громадського транспорту у нього раптово виник конфлікт зхлопцем та дівчиною. Молодик та його подруга були напідпитку. Словеснаперепалка між ними переросла у бійку. Першим удари потерпілому почавнаносити хлопець, згодом до нього приєдналася дівчина.

Чоловікаповалили на землю, били ногами та битою, зрештою залишили бездиханне тіло. Закривавленого тернополянина виявили випадкові перехожі, які йвикликали медиків. Останнім ж

довелось лише констатувати його смерть. Жорстокі вбивці відібрали чоловіка у молодої дружини та батька у

ще ненародженої дитини За результатами розгляду матеріалів кримінального провадження, відкритогоза частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України Тернопільський обласний апеляційний суд призначив призначив винним у вбивстві тринадцять з половиною та одинадцять років ув’язнення.

 

 

У Тернополі працівник військкомату попався на хабарі

У центрі Тернополі гуляла гола жінка