Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де в Тернополі можна знайти файну роботу?

У Тернополі та Тернопільському районі понад 900 вільних робочих місць. Працівників шукають 320 підприємств.

Станом на 1 серпня 2015 року 320 підприємств міста подали інформацію в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості про наявність 907 вільних робочих місць та вакантних посад, повідомили у міськрайонному центрі зайнятості.

Серед вільних вакансій на посади службовців – 257 місць, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 79 місць.

Всього за січень – липень 2015 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 1311 підприємств міста інформацію про наявність 8744 вільних робочих місць та вакантних посад.

За даними, що надходять до служби зайнятості, загальна чисельність прийнятих на постійне місце роботи працівників на 1025 підприємств, установ, організацій та до фізичних осіб-підприємців міста Тернополя з початку 2015 року становить 5386 осіб.

В січні – липні 2015 року проведені 15 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій з представниками Державної прикордонної служби України, Управлінням державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області, Тернопільським обласним молодіжним центром праці, ТзОВ «Тервікнопласт», ПП «Флеш» , ПП «Влад», ТзОВ ТВК “Львівхолод” (мережа магазинів “Рукавичка”).

У таких ярмарках яких взяли участь 164 безробітних.

Де на Тернопільщині найбільше будуються?

Іноземні інвестори найбільше люблять Тернопіль і ще три райони області