Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В одному з районів Тернопільщини план з мобілізації виконали на 100%

Сьогодні, 17 серпня, завершується шоста хвиля мобілізації. Відеонараду, присвячену питанням, пов’язаним з мобілізацією, 17 серпня провів голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.
Завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Ігор Романовський та обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський під час наради поінформували про стан виконання районами завдань VI черги мобілізації.
Як зазначив Ігор Романовський, станом на 17 серпня показник виконання найвищий у Підволочиському районі – 100 %, а також у Зборівському (85,7%) Теребовлянському  (82,4%) та Лановецькому  (67,3 %) районах.
Як поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський, є низка районів, які не виконують завдань щодо поставки техніки.
«В першу чергу – це Бучацький, Борщівський і Теребовлянський  райони», – наголосив Володимир Катинський.
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна наголосив, що шоста хвиля мобілізації закінчується 17 серпня.

«Прошу голів райдержадміністрацій відповідально поставитися до виконання завдань, – наголосив очільник краю. – Показники виконання мобілізаційних завдань менше 50% – це не що інше, як саботаж. Тому за результатами роботи керівників районів буде зроблено висновки і вжито певні міри».

У центрі Тернополі гуляла гола жінка

На Тернопільщині затримали крадія вуликів і водяних насосів