Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Аграрії Тернопілля вирішили підставити плече Порошенкові. Те саме, що підставляли Януковичу?..

“Станьмо поруч з Президентом у скрутний для Вітчизни час” – із таким закликом до хліборобів краю звернулися члени ради об’єднання сільськогосподарських підприємств Тернопільщини.

“Наша держава відзначила 24-у річницю своєї незалежності. На жаль, ця історична дата позначена надскладними і трагічними воєнними випробуваннями для Вітчизни. Українська армія дає гідну відсіч російському агресору, який, терплячи військові поразки, вдається до нової тактики – розхитує ситуацію всередині країни.

Тому ми сьогодні, як ніколи, повинні бути єдиними у прагненні захистити свою Батьківщину, зміцнити її обороноздатність і побудувати міцну економіку”. – зазначено у зверненні керівників аграрних підприємств.

Далі аграрії закликають стати поруч із нашим Президентом у скрутну для Вітчизни годину.

“Звертаємося до керівників агропідприємств, фермерських господарств і всіх хліборобів краю стати поруч із нашим Президентом у скрутну для Вітчизни годину. І своєю самовідданою працею зміцнювати українську державу, підтримувати національне військо та наповнювати продовольчий ринок продуктами харчування за доступними для населення цінами”. – йдеться у зверненні.

Документ ухвалили на засідання президії ради об’єднання 25 серпня 2015 року.
Під зверненням підписалися члени президії ради об’єднання сільськогосподарських підприємств Тернопільщини, відомі в області аграрії
Іван Чайківський, Олег Крижовачук, Антон Білик, Юрій Березовський, Йосип Гасюк, Василь Градовий, Володимир Коваль, Богдан Олійник, Микола Пилипів, Юрій Пудлик, Олександр Самсоненко.

Скрутна для нашої Вітчизни години настала не сьогодні, і не вчора. Тому такий раптовий заклик стати поруч з президентом наштовхує на думку, що тернопільські аграрії на майбутніх місцевих виборах хочуть брати участь за списками Блоку Петра Порошенка.

Цікаво, що серед підписантів звернення є чимало людей, які уже мають досвід тісної співпраці з президентом. Щоправда, уже колишнім. Наприклад, Іван Чайківський та Юрій Березовський були депутатами Тернопільської районної ради від Партії регіонів.

Юрій Пудлик працював головою Козівської райдержадміністрації за часів Януковича. Антон Білик, Йосип Гасюк, Олег Крижовачук, Богдан Олійник, Микола Пилипів та Олександр Самсоненко є депутатами Тернопільської обласної ради від партії “Єдиний центр”, яка теж активно співпрацювала з владою Януковича.

 

У Тернополі відкрили пам’ятник наймолодшому воїну Першої світової війни

Тернопільський шоумен Сергій Притула одружився на дівчині із Донецька