Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі пограбували ювелірний магазин

Злочинці розбили вікно торгового комплексу та за допомогою тросу вирвали сейф із ювелірними прикрасами, далі завантажили його в автомобіль і зникли.

Повідомлення про те, що невідомі зловмисники пограбували ювелірний магазин по вул. 15 квітня у Тернополі, надійшло до працівників міліції над ранок 12 серпня від охоронця приватної фірми, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського міськвідділу міліції та обласного управління внутрішніх справ.

На місці події правоохоронці встановили, що невідомі особи, прикриваючи обличчя капюшонами розбили вікно торгового комплексу та за допомогою тросу вирвали сейф із ювелірними прикрасами, відтак погрузили його в автомобіль і зникли. Попередньо відомо, що крамниця не була оснащена охоронною сигналізацією.

За свідченнями охоронця  зловмисників найімовірніше було четверо, один із них перебував всередині магазину, інші – працювали ззовні.

На даний час співробітники органів внутрішніх справ вилучили речові докази з місця події та відеозаписи з камер спостереження. Триває робота по встановленню транспортного засобу, на якому пересувалися зловмисники, осіб, причетних до скоєння грабунку і їхнього можливого місця перебування.

За 10 днів на Тернопільщині затримали чотирьох педофілів

Люди ідуть на прийом до голови облради щоб працевлаштуватися