Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще в одній громаді Тернопільщини посилили карантин

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації на території Заліщицької громади засідання комісії вирішило додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів заборонити.

? Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності, у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, дитячих кімнатах;
проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;
? діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів, тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій, тощо, крім роботи на виніс до 22.00 години.

‼ У зв’язку з ситуацією, що має тенденцію до погіршення відділу освіти Заліщицької міської ради:
? заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі роботи з посиленням протиепідемічних заходів;
? заклади загальної середньої освіти та позашкільні заклади освіти Заліщицької міської ради з 12 квітня 2021 року по 23 квітня 2021 року перевести на дистанційну форму навчання.
‼ У зв’язку з ситуацією, що має тенденцію до погіршення відділу культури, туризму, молоді та спорту Заліщицької міської ради:
? призупинити роботу закладів культури, туризму та дитячої юнацької спортивної школи з 12 квітня 2021 року по 24 квітня 2021 року;
? перевести на дистанційну форму навчання художню та музичну школи з 12 квітня 2021 року по 23 квітня 2021 року.
?Відділенню поліції N 4 (м. Заліщики) Чортківського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області в межах компетенції:
посилити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе, тощо) встановлених санітарно-епідемічних вимог; в межах повноважень, посилити контроль за виконанням протиепідемічних вимог під час здійснення пасажирських перевезень.
Піклуйтеся про здоров’я одне одного!
Бережіть себе та близьких!

“Тривала хвороба забрала життя”: на Тернопільщині помер священник (ФОТО)

“Сумуємо разом з Вами”: передчасно помер колишній тернопільський суддя