Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через провалля центр Тернополя залишився без газу, води та тепла (ФОТО)

Через аварію на підземному газопроводі у центрі Тернополя деякі мешканці міста тимчасово залишилися без теплопостаначання.

Про це повідомили на сайті комунального підприємства теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради.

“У зв’язку із ліквідацією аварійної ситуації, яка виникла на підземному газопроводі середнього тиску по вул. Митрополита Шептицького 23 березня 2021 року з 10.00 до 19.00 год. припинено  газопостачання центральної частини м.Тернополя.

Через аварію на газпроводі та виконання аварійних робіт підприємством, яке здійснює обслуговування газових мереж,  призупинено постачання газу до котелень на вул. Івана Франка, вул. Багата та вул. Анатолія Живова, через що до абонентів котелень на вказаний проміжок часу тимчасово призупинене теплопостачання.

Перепрошуємо за тимчасові незручності”, – йдеться у повідомленні. Водопостачання 23 березня призупинено для жителів будинків на вулиці Руській.

Про це повідомили на сайті комунального підприємства КП “Тернопільводоканал”. “Вул.Руська,18 – пошкодження на лінії. Без водопостачання частково вул.Руська”, – інформують у повідомленні.

На вул. Руській поблизу бару Стоун стріт вже з самого ранку розпочалися ремонтні роботи. Для зняття асфальту працювала важка техніка, що перешкоджало курсуванню руху транспорту. Наразі розриту ділянку загородили.

Води у мешканців досі немає. Коли буде у водоканалі чомусь не повідомляють, пише “Терміново”.

Як покарали водія маршрутки, який у Тернополі смертельно травмував чоловіка на моноколесі (ФОТО)

У Тернополі розшукують дівчат, які зганьбилися в магазині (ВІДЕО)