Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Завдяки ініціативі депутата від команди Чайківського у двох селах на Тернопільщині – нові дорожні знаки (Фотофакт)

Нещодавно у селі Козаччина та Ланівці, що входять до Борщівської громади, вздовж дороги встановили нові дорожні знаки. Це сталось завдяки ініціативі Тараса Кубишина – депутата Борщівської міської ради від партії «За майбутнє», колишнього працівника патрульної поліції, учасника ООС Тараса Кубишина.

 

 

Два місяці тому чоловік разом зі старостою округу звернулись до відділу безпеки дорожнього
руху Управління патрульної поліції в Тернопільській області з проханням встановити дорожні знаки на автошляху Т-20-02 «Тернопіль-Скалат-Жванець», адже стан старих був поганим. Це загрожувало створенню аварійних ситуацій.
– При в’їзді до села Козаччина є крутий поворот — майже на 90 градусів, там часто стаються ДТП, тому потрібні були добре видні попереджувальні знаки зі світловідбиваючими елементами. Місцеві мешканці переходять насичену транспортом дорогу, необхідно було поновити знаки на пішохідних ділянках. Після нашого звернення приїхали мої колеги з патрульної поліції Микола Щурко і Володимир Зварич та провели обстеження автошляху, дали відповідний припис Службі автомобільних доріг. І ось днями у наших селах встановили близько 20 дорожніх знаків, зокрема, на пішохідних переходах, автобусних зупинках, знак населеного пункту та інші інформаційні знаки. Безпека на дорозі – це життя людей, – наголосив Тарас Кубишин.

? У селах Козаччина та Ланівці — нові дорожні знаки! ? ?

✅ Депутат Борщівської міської ради від фракції «За майбутнє»,…

Опубліковано ЗА Майбутнє Тернопільщини Пʼятниця, 26 лютого 2021 р.

Дарина Мельничук

Уже 9 місяців українка розшукує свого сина, який зник у Польщі (ФОТО)

Коронавірус на Тернопільщині: 274 нових хворих та два смертельні випадків