Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Новорічний стіл: де у Тернополі знайти якісні іноземні делікатеси за українськими цінами

На новорічні свята мешканці Тернопільщини традиційно збирають за одним столом рідних людей і найближчих друзів.  Аби було чим пригостити та приємно здивувати дорогих гостей, багато хто вже зараз  запасається якісними продуктами та заморськими делікатесами.


Хорошим помічником для тих, хто цього року хоче зустріти свята красиво, але не спустошити свій сімейний бюджет, традиційно стане найбільша українська торговельна мережа «АТБ». Багаторічний лідер вітчизняної галузі роздрібної торгівлі до Нового року та Різдва помітно розширив асортимент продукції власного імпорту. Більш ніж чотири мільйони постійних клієнтів, серед яких і мешканці нашого файного міста, вже встигли оцінити доступність цін і найвищу якість імпортних товарів в «АТБ».
Протягом поточного року в магазинах цієї мережі з’явилися сотні нових найменувань імпортних товарів. Це кава, алкогольні напої, шоколад, сири, консерви та багато іншого. У винних відділах представлені топові сорти вин виробництва Аргентини, Чилі, Німеччини, Іспанії, Нової Зеландії, Молдови, ПАР тощо. Лінійку знайомих багатьом грузинських, французьких та італійських вин розширили аж у п’ять разів, а от ціни на цей товар значно нижчі, ніж у будь-якому іншому українському маркеті.
Цікаво, що мелена та зернова кава від найбільшого німецького бренда настільки сподобалася клієнтам «АТБ», що посіла місце у трійці кращих  торгових марок у рейтингу споживчих уподобань в Україні в 2020 році (згідно з даних американської аналітичної компанії Nielsen Holdings PLC).
Крім цього, на поличках маркетів мережі з’явилися нові найменування якісної продукції багатьох відомих європейських брендів. Це популярні польські сири та молочна продукція, італійські цільнозернові (тверді сорти з висівками) макаронні вироби, а також польські макаронні вироби без глютену (виготовлені з кукурудзяного борошна). Серед новинок – смачна піца німецького виробництва, яка після розігрівання в мікрохвильовці не поступається свіжоспеченій. Вона представлена  трьома смаками: «Шинка класична», «Прошуто» та «Чотири сири».
Наразі у відділах власної випічки розширили асортимент свіжої хлібобулочної продукції від європейських виробників: хрусткі багети, здобні та листкові булочки, донати, круасани…
Окрасою новорічного столу стане справжній грузинський лимонад чи натуральний вірменський гранатовий сік прямого віджимання.  Є багато нових натуральних соків польського й іспанського виробництва. Ціни ж цілком доступні для українського споживача!
Якщо говорити про товари першої необхідності, то в магазинах «АТБ» було розширено асортимент шампунів, гелів і професійних засобів для догляду від відомого польського виробника. Також з’явилися добротні та доступні чеські підгузники, якісні болгарські засоби для догляду за волоссям, які не містять силіконів, парабенів, барвників.
В асортименті кожного з 1180 супермаркетів «АТБ» сьогодні представлено понад 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. На поличках цих добре знайомих українцям супермаркетів  є все для звичайної вечері в сімейному колі і для святкового новорічного застілля.
Близько п’ятисот представлених в магазинах мережі товарних позицій – це популярні серед мешканців Тернополя й області імпортні продукти. Йдеться про такі категорії, як бакалія, молочна продукція, овочі та фрукти, спиртні та безалкогольні напої, кондитерські вироби, смачні м’ясні делікатеси та сотні інших товарів від відомих своєю якістю іноземних виробників.
Важливо те, що вартість імпортних продуктів у дискаунтерах «АТБ» помітно нижча, ніж аналогічних товарів у магазинах інших торговельних мереж. Причина проста – найбільший український ритейлер «АТБ» укладає контракти із зарубіжними виробниками. Таке правило дозволяє компанії уникнути  ймовірності фальсифікації та гарантувати високу якість продуктів, а покупці мають змогу заощаджувати значні кошти. В такому разі до вартості товару не включають витрати на послуги посередників, торгових представників тощо. Впровадження енергоощадних технологій, а також оптимізація багатьох бізнес-процесів дозволяють «АТБ» вже понад чверть століття поставляти українцям якісні продукти за максимально доступними цінами. Вартість будь-якого товару на поличках цих маркетів у 24 областях країни, включаючи й Тернопільську, завжди нижча за середньоринкову на 10–15%. Щотижневі акції дозволяють клієнту заощадити на купівлі продуктів до 40%.
Нагадаємо, що цьогоріч в Україні створили перший продуктовий інтернет-магазин повного циклу. Будь-які товари з «АТБ» тепер можна замовити онлайн.

Оксана Порій

Біатлон: українки — за межею тридцятки, Підгрушна — 63-тя

Відбулося жеребкування чвертьфіналів кубку України, фінал якого відбудеться у Тернополі