Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як купити браму для гаражів на 350 євро дешевше? 5 секретів грамотного вибору автоматичних воріт

5 СЕКРЕТІВ ГРАМОТНОГО ВИБОРУ АВТОМАТИЧНИХ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ ВІД ФАХІВЦІВ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Коли мова йде про безпеку транспортного засобу, то перш за все важливо встановити якісну в’їзну систему. Тому торгово-виробничий «БРАМА МАРКЕТ Львів» майданчик пропонує ознайомитися з простими порадами, як вибрати надійну і недорогу підйомну конструкцію. Фахівці нашого підприємства добре знають, що не всі виробники, особливо китайські, стоять своїх грошей. З цієї причини краще ознайомитися з їхніми рекомендаціями і купити ворота для гаража на 350 євро дешевше, ніж могли б. Якісна в’їзна система може мати меншу вартість і при цьому прослужити досить довго. Деякі бренди, які виготовляють огорожі і підйомні конструкції, надають гарантію на свій товар від 5 років. Також малодосвідчений споживач може замовити продукт, який не відповідає його мінімальним очікуванням, оскільки не розбирається в технічних характеристиках. Дізнаємося, які поради дають фахівці, щоб купити потрібний товар і при цьому заощадити.

ЯК ВИБРАТИ ПІДЙОМНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА У ГАРАЖ: ОЗНАЙОМИМОСЯ З 5 ТОНКОЩАМИ, НА ЯКІ ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ

  1. Перша важлива деталь — це наявність покриття, яке буде захищати виріб від окислення і утворення корозії. Без нього будь-яка конструкція рано втрачає товарний вигляд і буде вимагати додаткового догляду. З цієї причини, продукт не захищений від корозії, не можна ставити в холодних регіонах і кліматичних зонах з підвищеною вологістю.
  2. Виготовлення воріт для гаража має відбуватися відповідно до сучасних вимог і стандартів. Важливо, щоб товар мав сертифікати, які підтверджують високу якість виробництва. Бажано поцікавитися їх наявністю у магазина перш, ніж зробити покупку. Офіційний представник будь-якого бренду завжди зможе пред’явити необхідну документацію. На думку спеціалістів, кращими експлуатаційними властивостями володіють системи Wisniowski, Ryterna й Alutech.
  3. Ворота в гараж повинні мати високий рівень теплоізоляції, щоб об’єкти, які знаходяться всередині приміщення не пошкодилися. Наприклад, системи UniTherm від польського виробника мають товщину сендвіч-панелей 60 мм та наповнення у вигляді пінополіуретану. Завдяки цьому коефіцієнт тепловіддачі моделі дорівнює 0,33 Вт/м²К.
  4. Конструкції, які відкриваються вгору, можуть бути оснащені електричним приводом. Автоматика для гаражних воріт існує в широкому асортименті і клієнт вибирає ту, яка відповідає його критеріям.
  5. Багато хто забуває про це, але велике значення має наскільки професійно був виконаний монтаж. Деякі покупці думаю, що у них вдасться заощадити, якщо вони відмовляються від послуг фахівців і зроблять все самостійно. Багаторічний досвід нашого підприємства свідчить про те, що тільки спеціально навчені люди здатні провести грамотну установку воріт на гараж.

ВИБИРАЄМО ГАРНІ ВОРОТА З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ ДЛЯ ГАРАЖА

Бренди пропонують придбати виріб, який максимально гармонує з екстер’єром та фасадом будівлі. У широкому асортименті представлені кращі моделі з країн Європи та СНД. Замовник вибирає колір, фурнітуру, скління й декоративні вставки. При бажанні покупця полотно залізної системи може бути виконано з імітацією дерева. Ознайомитися з прикладами робіт можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums

ДЕ ЗАМОВИТИ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА В ГАРАЖ?

В каталозі мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів» представлені тільки сертифіковані товари високої якості. Відвідувачі офісу мають можливість отримати персональну знижку на своє замовлення до 5%. Також менеджер допоможе організувати швидку доставку в будь-який населений пункт України. Шоу-рум знаходиться на вулиці Городоцька, 286 Б. Зателефонуйте прямо зараз, щоб отримати безкоштовну консультацію: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.

Верховна Рада та Кабінет Міністрів повністю відповідальні за “кусючі” комунальні тарифи

На 18 грудня у Тернополі заплановані бюджетні слухання