Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Має добру пам’ять, зберігає почуття гумору”: тернополянка відзначила столітній ювілей (ФОТО)

Сто років виповнилося мешканці Тернополя Антоніні Павлівні Івасечко. Жінка два десятиліття важко хворіє, але має добру пам’ять, зберігає почуття гумору.

Про це у мережі написала Наталя Турчин.

Від імені громади тернополянку з ювілеєм привітав заступник міського голови Леонід Бицюра.

78-літня донька довгожительки Ольга Григорівна розповіла, що мама хворіє, не встає вже майже 20 років, але при добрій пам’яті та в гуморі. Доля не жаліла її. Рано втратила батьків. У найми до панів ходила, щоб на хліб заробити. Бачила війну та голод. Двох діток похоронила… Трьох на ноги поставила.

До школи ніколи не ходила, але самотужки вивчилась читати і …навіть працювала на наборі в типографії. Леонід Олексійович слухав і захоплювався силою та характером ювілярки. Вона ж ніяковіла, віджартовувалась, дякувала за увагу й презенти. Знимкуватись не хотіла, бо не ті вже, мовляв, вісімнадцять). А щодо рецепту довголіття, то його відкриває пані Ольга: жити дружньо, одне одному помагати й Бога шанувати.

До слова, Антоніна Павлівна – єдина на нині столітня тернополянка. Любов Григорівна Алєксєєнко відзначила цьогоріч 101 рік, а Катерина Дмитрівна Бреус і Ніна Данилівна Струкало – по 102 роки.

У Тернополі в магазині покупець погрожував охоронцю вбивством

У Тернополі у лісі чоловік знайшов лабрадора і отримав за нього 10000 гривень (ВІДЕО)