Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік не заплатив операторові за зйомки, бо розлюбив дружину через тиждень після весілля

До такого серйозного кроку, як весілля варто відноситися із особливою відповідальністю. Та до сімейного життя, вочевидь, був неготовий мешканець Тернопільщини, який не лише розійшовся за декілька днів із законною дружиною, але й «кинув на гроші» відеооператора.

Про це у соцмережі «Фейсбук» розповідає той, хто знімав найкращі моменти з весілля на камеру, але, в результаті, залишився ні з чим.

«КИДАЛОВО! Ці особи (на фото, — авт.) відмовилися оплатити послуги відеозйомки. Просьба поширити, бо знаю, що “кинули” не тільки мене. Нехай Борщів і тТернопільщина знають своїх “героїв”…», — пише Roma Kolesnyk, у якого за 18 років роботи у цій сфері це перший такий інцидент.

За його словами, замовник (він же наречений) розлюбив свою обраницю вже за тиждень після весілля, і відео йому стало не потрібне. Відповідно, оплачувати роботу відеооператора він відмовився.

Втім, найцікавіше те, що непорядно повів себе лише наречений. Адже, як зізнається оператор, наречена виявилася адекватною.

«В цієї пари було 2 дні весілля. Наречена — порядна і мила дівчина, вона своє відео оплачує і забирає, фото теж оплатила», — додає Roma Kolesnyk.

Звісно, трапляється у житті різне, але у будь-якій ситуації завжди важливо залишатися насамперед людиною, чи не так?

Джерело: “Тернополяни”.

25 секунд і 12500 доларів немає: автомобільні злодії обікрали водія

На Театральному майдані запалили свічки у пам’ять про жертв Голодомору (ФОТО)