Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У пошуках халяви: тернополяни “окупували” новий супермаркет (ФОТО, ВІДЕО)

Новий супермаркет відомої торговельної мережі відкрили у Тернополі 5 жовтня. Не дивлячись на вихідний, у суботу зранку відвідувачі створили у закладі цілковитий бум. Товар гребли возиками, навіть не давали продавцям розкласти продукцію на полиці.

Очевидцем шаленого ажіотажу у новому супермаркеті став і журналіст «Галасу». Таке можна побачити хіба що напередодні великих свят – Нового року, Різдва чи Великодня.

10.00, а супермаркет уже повністю забитий відвідувачами. Люди гребуть усе возиками, бо, кажуть, у день відкриття – привабливі акції. Працівникові, який віз у зал лимони, навіть не дали доїхати до вітрини. Пані старшого віку, добре вбрані, у капелюшках оточили возик з усіх сторін і просто брали лимони кілограмами.

У кошики вантажили пляшки спиртного, цукерки, крупи, фрукти. Прийшли на відкриття цілими сім’ями. Для дітей у закладі працювали аніматори, вони роздавали малюкам повітряні кульки.

Якщо ти просто вирішив купити хліба, то пробитися через такий натовп людей тут просто нереально. Усі каси відкриті, а людей стільки, що і мурасі не проскочити. Таке враження, що всі скуплялися на весілля.

Працівники маркету, спостерігаючи ажіотаж, наголошували: «Приходьте ще завтра, буде недільна акція»! Почувши таке, люди переглядалися. Ще буде нагода купити, що не встигли.


 

Популярні імена, які тернополяни дають своїм дітям у 2019 році: модні та рідкісні

Виїхав на тротуар та збив жінку: у поліції розповіли подробиці смертельної аварії на Тернопільщині (ФОТО)