Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відновили ремонтні роботи на Гаївському мості

Триває реконструкція проблемного Гаївського шляхопроводу.

«Цими днями на шляхопроводі розпочалися з формування основи монолітної опори Гаївського мосту, – розповідає заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський. – Вчора в‘язали елементи арматури, а сьогодні заливатимуть їх бетоном. Основа стоїть на семи палях, які попередньо бурили і заливали”.
Нагадаємо, що глибина свердловини становитиме 16 м. Після цього розпочнеться виведення колон, які стануть опорою для заливання розподільчої плити.
Владислав Стемковський додає, що для повноцінного завершення робіт з реконструкції мосту, коштів з бюджету громади Тернополя недостатньо. Якщо фінансування з держбюджету так і не надійде, то влаштування буро-набивних паль та основної опори шляхопроводу – це максимальне завдання, яке можна буде виконати за кошти з місцевого бюджету цього року.
До слова, одночасно з влаштуванням буро-набивних паль, підрядники на цій ділянці провели заміну газопроводу середнього тиску, а з іншої сторони шляхопроводу виконується заміна мереж електропостачання.

Увага! Поліцейські розшукують зниклого жителя Бучача (ФОТО)

У Тернополі затримали чергового так званого громадського активіста