Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще 4 громади з Тернопільщини відібрані для створення ЦНАПів

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП.

Конкурсна комісія з числа експертів Програми та представників Міністерств проаналізувала 179 заявок з 24 областей України та відібрала 150 для подальшого аналізу спроможності громад та розробки Технічних Завдань для створення чи модернізації ЦНАП.
З Тернопільської області свій шанс на створення ЦНАПу отримали чотири об’єднані територіальні громади – Білецька, Васильковецька, Коропецька, Лановецька та місто Збараж.
«Для громад це чудова можливість за кошти Програми «U-LEAD з Європою» отримати сучасне обладнання для надання якісних та наближених до людей адміністративних послуг. Відібрані органи місцевого самоврядування ще мають довести свою спроможність та виконувати ряд умов від Програми. Тому попереду ще багато спільної роботи, зустрічей та консультацій», – коментує результати відбору радник з питань муніципальних послуг Тернопільського ЦРМС Олег Боберський.
Вже починаючи з 1 серпня 2019 року кожну громаду відвідають уповноважені спеціалісти Програми із консультаціями та аналізом ситуації. Наступний етап пройде у серпні-грудні 2019 року, коли для спроможних громад будуть розроблятися Технічні Завдання для створення чи модернізації ЦНАП.

Збив жінку з дітьми і втік. Поліція оголосила перехват

У Тернополі затримали злодія, який пограбував медичний заклад