Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Інавгурація Зеленського: історик розповів цікаве про булаву

Історик, політик, блогер Юрій Гудименко розповів цікаве про булаву Президента України. 

“За жартами про булаву всі забули незначну, але дуже символічну деталь. Навіть ви, громадянин України Володимир Зеленський, про неї не знали. Я історик, я вам розкажу, мені не шкода. Булава Президента України – це не просто річ. Це тайник. Ні, не жарт. Всередині булави схований тригранний стилет із булатної сталі.

Стилет виймається із булави натисканням на один зі смарагдів. Одна зброя захована в іншій, справжнє в декоративному, як була до початку Майдану і війни схована зла, сильна, впевнена у собі українська нація в декоративному тихому населенні.

На стилеті вигравіювана латинская фраза. Лише два слова: “Omnia revertutur”. Це означає – “все повертається”. Все повертається. Все, що ви зробите, повертається сторицею. Красива позолочена булава, яка зручно лежить у руці, перетворюється на зброю, яка ріже вени та артерії.

Запитайте у Януковича, чи збагнув він, що трапилося, коли, як гострий ніж із декоративного предмета, з українского народу вийшла нація, ладна вбивати і помирати за свою свободу. Omnia revertutur, Владимире Зеленський. Пам’ятайте про це, як пам’ятаємо ми”. – Пише Гудименко у Facebook.

Джерело: “Український час”.

У Тернополі штрафують за незаконну торгівлю на Шептицького

На Тернопільщині розшукують підозрюваного у квартирній крадіжці (ВІДЕО)