Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Файна карта тернополянина” збільшує пакет корисних послуг

Учням, які звільнені від оплати за харчування, потрібно виготовити учнівський електронний квиток “Соціальна карта тернополянина”, або перепрограмувати той, який був виготовлений раніше.


У шести тернопільських школах почали тестувати можливість розрахунку за харчування учнями пільгових категорій електронними квитками«Соціальна карта тернополянина». Наразі скористатися такою можливістю зможуть лише пільговики, а згодом, при бажанні, і всі інші учні. Використання картки вводить автоматизований облік кількості дітей, які отримали обіди у шкільних їдальнях. Наразі у шкільних їдальнях встановлюють та тестують спеціальне обладнання, а скористатися можливістю оплати електронним квитком школярі, які належать до пільгових категорій, зможуть уже в вересні. Відтак нагадуємо, що впродовж літніх місяців для дітей, які звільнені від оплати за харчування відповідно до рішення виконавчого комітету ТМР від 23.01.2019 р. № 35 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти м. Тернополя у 2019 році» необхідно виготовити учнівський електронний квиток “Соціальна карта Тернополянина” на безоплатній основі або перепрограмувати наявний, виготовлений раніше (пільгову картку).
Для отримання чи перепрограмування електронного квитка “Соціальна карта Тернополянина” потрібно звернутись до Оператора електронних систем у м. Тернополі за адресою: вул. В.Чорновола, 1 (2 поверх).
Для виготовлення електронного квитка необхідно заповнити анкету-заяву та подати наступні документи:
Копію свідоцтва про народження дитини.
Копію облікової картки платника податків.
Копію документу, що підтверджує право на пільгове харчування.
Цифрове фото дитини (якщо заява подається у присутності дитини фото робиться на місці).
Для перепрограмування необхідно заповнити заяву та здати наявну пільгову картку.

“Нива” сьогодні приймає одного з лідерів другої ліги

Тернопільщину відвідав представник ЄС в Україні